Sale!

Chicco Duo Kinderwagen – Fully Stone Black

478,00

Buy Now

SKU: 7042202036851900

Description

Ga lekker op pad met je Koter’s met deze Chicco Fully tweeling kinderwagen. De wandelwagen zitjes zijn boven elkaar geplaatst waardoor je makkelijk kunt manoeuvreren op wandelpaden en door deuropeningen.
Deze wandelwagen is geschikt voor 2 kinderen die wat van leeftijd verschillen of voor jouw tweeling en kan tot 19 verschillende configuraties aannemen. Wil je hem als enkele of als dubbele wandelwagen gebruiken, met zitjes of met reiswiegjes, in de richting van de ouders of van de straat? Met de Fully Twin kan het allemaal.
De veelzijdigheid van de Chicco Fully Twin wandelwagen maakt dat hij voor alle situaties inzetbaar is. Zo kun je steeds genieten van een leuke wandeling met iedereen samen. Hij is voorzien van 2 comfortabele zitjes die beiden omgevormd kunnen worden tot een halfharde reiswieg, deze kan je makkelijk dragen dankzij de ingewerkte draagbeugel en kan als eerste bedje in de woonkamer worden gebruikt. Uitgerust met rubberen wielen en schokdempers die geschikt zijn voor ruwer terrein zal je de Fully Twin zowel voor de dagelijkse wandeling naar de bakker als de familieuitstapjes naar het bos willen gebruiken. Je kan eenvoudig 2 Key Fit autostoelen (los verkrijgbaar) op het frame klikken om nog makkelijker de overgang te kunnen maken tussen de duowandelwagen en de auto.
De Fully Twin wandelwagen is een zeer veelzijdige tweelingwagen die je ook als wandelwagen voor 1 kindje kan gebruiken. Hij zal je toestaan erop uit te trekken met je kindje(s) vanaf de geboorte tot 3 jaar. De gewatteerde zitje en veiligheidsharnassen, de zachte bekleding en de wiegdekjes zullen ervoor zorgen dat je kindjes zich geborgen en veilig voelen. De vijfpuntsveiligheidsharnasjes, grote zonnekappen en stootbeugels zorgen voor een optimale veiligheid. Maar Chicco heeft ook aan de ouders gedacht bij het ontwerp van de Fully Twin duowagen. De kinderwagen is uitgerust met een duwstang die je op 4 posities kan verstellen en een voetensteun waarmee je de wandelwagen makkelijker over obstakels zal kunnen tillen. De zonnekap van elk zitje verbergt ook een handig opbergzakje voor bijvoorbeeld een smartphone of de huissleutels. De dubbele wandelwagen is makkelijk te plooien, zelfs met maar één hand vrij. Zo kan hij makkelijk worden opgeborgen en vervoerd zodat je er altijd en overal van kunt genieten.
Optioneel is een adapterset verkrijgbaar om een Chicco autostoel op het onderstel te plaatsen.
Kenmerken Chicco Fully Duowagen: Geschikt vanaf de geboorte tot 3 jaar
Duowandelwagen ideaal voor tweelingen of kindjes met klein leeftijdsverschil
Kan ook als wandelwagen voor 1 kindje worden gebruikt
19 verschillende configuraties mogelijk
Zitjes kunnen zowel voorwaarts als achterwaarts op het frame
Rugleuningen zijn verstelbaar
Grote zonnekappen kunnen extra ver uitklappen
Zitjes kunnen worden omgevormd naar halfharde reiswiegen
Zachte gewatteerde binnenbekleding en harde basissen inbegrepen voor reiswieg
Vijfpunts veiligheidsharnas voor kindjes inbegrepen
Makkelijk wendbaar
Ecolederen duwstang die op 4 standen versteld kan worden
4 rubberen all terrain wielen met schokdempers
Opbergvakjes
Draagbeugel aan elke reiswieg
Frame makkelijk plooibaar met 1 hand
Regenhoezen inbegrepen
Grote boodschappenmand onderaan inbegrepen
Compatibel met de autostoel Key Fit dankzij de adapters (alles los bij te bestellen)
Afmetingen open: 87/106 x 63 x 94/108 cm
Afmetingen opgevouwen (zonder zitjes): 28,5 x 63 x 70 cm
Gewicht: 10,5 / 16,5 kg