Over BabyReadyGo

Als je zwanger of een nieuwbakken ouder bent, dan is BabyReadyGo jouw slimme, betrouwbare, online shopassistent. Op het web kun je veel informatie vinden over zwangerschappen en baby’s, maar dat is ook meteen de crux. Vind door het bos de bomen maar. En het liefst niet de duurste bomen of die totaal niet bij je levensstijl passen. In deze periode van genieten, heb je het daar al druk genoeg mee.

“Eerste zwangerschap? Vind door de bomen het bos maar.”

BabyReadyGo, de kortste weg naar essentiële babyspullen

Laat BabyReadyGo jou helpen de kortste weg te vinden naar essentiële babyspullen, op het juiste moment, tegen de meest schappelijke prijs. Gebruik onze prijsvergelijker en handige lijsten met tijdlijnen zodat je zoveel mogelijk miskopen voorkomt. Wij snappen dat ruimtegebrek bijvoorbeeld een ding kan zijn en je niet alles kan doorgeven. Daarom zoeken wij voor je uit wat een grote aankoop op tweedehandse marktplaatsen kan opleveren. Dan kun je het meteen doorverkopen als je het niet meer nodig hebt. Fijn ook dat je zo andere ouders helpt en een steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Onze missie

Alle initiatieven en keuzes die wij nemen voor BabyReadyGo doen wij met dit belangrijke einddoel in gedachte: jonge ouders helpen meer quality time door laten brengen met hun kindje. De mooie baby, dreumes- en kleutertijd zijn zo voorbij. Voor je het weet, vergeet je daarvan te genieten. Zonde!

Hoe dragen wij bij aan meer quality time? Door jonge ouders zoveel mogelijk tijd, geld en ruimte te laten besparen met de slimste en meest relevante koopwijzer voor babyspullen. Bewuster kopen draagt bovendien ook bij aan een duurzamere wereld. Baby? Get ready en Go!

“Wij helpen jonge ouders tijd, geld en ruimte te besparen voor iets dat echt belangrijk is: quality time met je kindje”

Ons verhaal

 

Yoteng

 Moeder van een eigenwijze dreumes van bijna 2 jaar. Koopt bijna alles online. Tijdens de zwangerschap en erna veel gezeurd tegen vrienden en familie dat het hele ‘koopgebeuren’ rondom zwangerschappen en baby’s veel beter kan en moet voor iedereen. Alle productinformatie is verspreid en het kost veel tijd om de juiste spullen te vinden binnen ieder mogelijk budget. Besloten dat het tijd werd om jonge ouders veel tijd en frustratie te besparen. Bas, een vriend en mede-oprichter, was het hier roerend mee eens en zo werd BabyReadyGo geboren (ja, de flauwe woordspeling moest er in ).  

Bas

Bij diverse familie en vrienden kwam telkens hetzelfde probleem aan bod: “de eerste is op komst, hoe kunnen wij ons zo goed mogelijk voorbereiden? Wat hebben we überhaupt nodig, en hoe gaan we dit financieel regelen?”. Dit moest toch gemakkelijker kunnen, zonder al het gedoe. Met een voorliefde voor alles wat met online te maken heeft, ernaar streven deze ervaring gemakkelijker, efficiënter én voordeliger te maken. Kortom: het wegnemen van onnodige stress in deze periode.

Onderweg met je baby

Wandel je veel in het bos of in de stad? Dan maakt het uit welke kinderwagen het beste bij je past. Omdat een kinderwagen een van de grootste uitgave van je babyuitzet is, is het onze missie om je te helpen met de juiste keuze.