Zwanger

Nu je zwanger bent, staat je leven op zijn kop. En dat blijft eigenlijk voor een lange tijd zo. Zet je schrap voor deze achtbaan: geniet van de onverwachte vrije vallen en bereid je voor op de onvermijdelijke kurkentrekkers.

Lees meer over wat een zwangerschap met jou en je baby doet, hoe jij je kunt voorbereiden op de geboorte en kunt genieten van de onvergetelijke kraamperiode.

Eerste trimester

Week 1 - 12

Een positieve test... Verwondering en blijdschap alom. Tegelijkertijd is het eerste trimester in je zwangerschap ook een spannende, omdat het compleet in het teken staat van jouw en je baby’s gezondheid. Wat staat je te wachten?

Tweede trimester

Week 13 - 26

Het tweede trimester wordt het meest aangename trimester genoemd. Nu je je fitter voelt en je je baby voor het eerst van zich laat horen, kun je je storten op de leukste voorbereidingen in een zwangerschap. Welke voorbereidingen zijn dat dan?

Derde trimester

Week 27 - 40

Het aftellen in het derde trimester van je zwangerschap is begonnen! Logisch dat je nu permanent op stand-by staat. Zeker in de laatste paar weken, kun je bijna niet meer wachten. Wat kun je verwachten en wegen de laatste loodjes echt het zwaarst?