DONLINE – Groen Dolfijn – 2-in-1 Knijpfles Anti knoei lepel + Fruitspeen Voor Baby’s / Voedingslepel + Fruitspeen in- 1 / 50ml Knijpfles + Anti knoei lepel en Fruitspeen + Vingertandenborstel met Houder / Babyshower Cadeau / Kraam Cadeau

17,99

Buy Now

SKU: 7042201958911028

Description

2-in-1 Knijpfles Anti knoei lepel + Fruitspeen 50ml
DONLINE Baby producten zijn gemaakt van hoogwaardige food-grade siliconen, die zach is en het tandvlees niet beschadigt en de orale ontwikkeling van de baby beschermt. Ze zijn BPA vrij, latexvrij, loodvrij en geurvrij.
Gecombineerd ontwerp van kom en lepel voor bediening met één hand. Druk gewoon op de fles om de stroomsnelheid van het supplement te regelen en uw baby kan het eten zonder zich zorgen te maken over verstikking. Het is gemakkelijk voor moeder om afscheid te nemen van gedoe met één hand en één lepel.
Een gelijkmatig dicht gaas van sap waar alleen kleine stukjes licht verteerbaar voedsel doorheen kunnen. Het helpt het risico op verstikking te verminderen. En het siliconen bijtzakje van voedingskwaliteit is zacht en taai om het ongemak van doorkomende tandjes te verminderen. Een geweldige manier om vast voedsel in het dieet van uw baby te introduceren.
Het schattige ontwerp in de vorm van een dolfijn kan de aandacht van baby’s trekken en hun eetlust stimuleren. De siliconen fles heeft een schaalverdeling om moeder te helpen de voedselinname van haar baby gemakkelijk bij te houden. De bijpassende stofhoes houdt etenswaren vers en stofvrij.
Alle onderdelen kunnen worden gedemonteerd om te reinigen en verbergen geen vuil. Gewoon wassen met warm water. Zowel koken als stoom zullen steriliseren, of u kunt in de magnetron en steriliseren, maar laat het deksel erop.
Afmetingen: 16.48 x 5cm
Gewicht: 56g
Capaciteit: 50ml
Kleur: Groen
Materiaal: PP + Food-grade Siliconen
Onderdelen inbegrepen in uw pakket: 1 x Stofkap, 1 x Buitenste Ring, 1 x Binnenring, 1 x Voedingslepel, 1 x Fruit Speen, 1 x knijpfles
Aanbevolen Leeftijd: 3 – 18 Maanden
Baby Vinger tandenborstel – Vinger tandenborstel + opbergdoosje – Veilig Handig Zachte Siliconen Baby veiligheid Vinger Tandenborstel / Tandvlees Borstel De tandenborstel heeft een ronde vorm en is uitgerust met zachte haartjes zodat het mondje van uw baby geen wondjes kan oplopen. Siliconen is een zeer zacht en buigzaam materiaal dat niet schadelijk is voor de gezondheid van uw kind.
100% veiligheid: Baby tandenborstels met CE en FAD-certificering, gemaakt van natuurlijke siliconen, die natuurlijk antibacterieel is, vrij van BPA, ftalaten, PVC, latex, lood of andere giftige stoffen; zacht en comfortabel, zal de mond van je baby niet beschadigen
Veelzijdigheid: Het reinigen van tanden aan de borstelzijde, het reinigen van de tong en het masseren van het tandvlees aan de korrelige kant; het verminderen van het tandongemak van baby’s, verwennen de mondgezondheid van baby’s
Geschikte maat: de diameter van deze vingertandenborstel is 2,3 cm, lengte 5,5 cm, het deel van de borstellengte is 2,2 cm; geschikt voor volwassen vingers in elke maat, ideaal voor baby’s mondholte ongeveer 0-24 maanden
Eenvoudig te dragen en schoon te maken: deze draagbare en herbruikbare vingertandenborstels zijn perfect voor reizen en thuisgebruik.
Opmerking: desinfecteer de vinger tandenborstel met heet water wanneer u het in de eerste keer gebruikt, dit item is hittebestendig.
Hoeveelheid in verpakking: 1 x Vinger Tandenborstel Inclusief opbergdoosje
Kleur: Transparant tandenborstel en transparant opbergdoosje
Voor de veiligheid en welzijn van uw kind: WAARSCHUWING: Dit product alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene. Controleer de spenen en vingertandenborstel voor elk gebruik op lekken, gaten, schade of verzwakking. Weggooien bij de eerste tekenen van beschadigingen of verzwakking. OPGELET: Verpakkingsmaterialen zijn geen speelgoed. Gooi al het verpakkingsmateriaal omwille van de veiligheid meteen na het openen weg. REINIGING: De Fruitspeen, speen en vingertandenborstel kan worden uitgekookt, is vaatwasmachinebestendig en kan in een sterilisator geplaatst worden. Steek het niet in een magnetron. Houd deze informatie bij.