Levabe Baby voetenzak – baby slaapzak – kinderwagen – all season – Warm gevoerd ROOD

44,95

Buy Now

SKU: 7042201854586157

Description

Kinderwagen zak voor de winter/lente/herfst
Dit kinderwagenzak houdt jouw kind warm in de winter. Een heerlijke oplossing voor de koude winterdagen voor kleintjes tot drie jaar oud. De voetenzak is heerlijk gevoerd van binnen en is van hoge kwaliteit. Met de afmeting van 100 x 46 cm (inclusief capuchon) is de zak lang en breed genoeg om ook de iets grotere kleintjes heerlijk warm te houden.
Voetenzak winter voor in de buggy Deze voetenzak is modulair, wat betekent dat je sommige delen (allemaal inclusief) er extra aan kunt zetten wanneer het nodig is. Zo is de kleinste variant 84 x 53 cm. Een perfecte afmeting voor de kleinsten als ze nog in de buggy liggen. Er zijn drie sluitingen waarvan één bij de voetjes. Zo kan er makkelijk geventileerd worden, maar kun je bijvoorbeeld ook makkelijk de luier verschonen. Door het bevestigen van het verlengstuk wordt de totale lengte 100cm, de breedte blijft 46cm. Nu is de winter voetenzak geschikt voor kinderen tot drie jaar oud.
Door de vele ritsen en openingen kun je de temperatuur heel goed regelen, zodat jouw kindje het nooit te warm of te koud heeft. Daarbij geeft het ook direct de mogelijkheid deze voetenzak op een multifunctionele manier te gebruiken. Het blijft niet alleen een voetenzak voor in de winter, maar als je het helemaal open ritst is het ook een heerlijk dekentje om op of onder te liggen. Het bont van de capuchon is afneembaar om ook hier jou alle vrijheid te geven. Deze winter voetenzak voor de buggy is eigenlijk alles wat je nodig hebt om de winter heerlijk warm door te komen.
Productdetails
Materiaal : Katoen + Plus Flanel
Maat: 46*100CM
Geschikt voor Leeftijd: 0-24 Maand
Seizoen: Herfst Winter zak Temperatuur: -30 Graden