Houten speelgoedstapeltrein – 2-in-1 treinset met bouwstenen en mijlpaalblokken gemaakt van massief hout – voor 18M + peuters, kinderen, jongens, meisjes

49,95

Buy Now

SKU: 7042201721249073

Description

Om te spelen of als decoratie. Deze vrolijke trein van beukenhout is perfect geschikt als decoratie voor je foto’s. Zo kun je belangrijke mijlpalen van je baby voor altijd vastleggen. Jouw
Het kind kan de trein bovendien trekken of de blokken opnieuw ordenen.
Sterk en stevig: Door het materiaal zijn trek- en bouwblokken robuust en bestand tegen dagelijks gebruik.
Alleen voor jou. De houten blokken kunnen zo worden geplaatst als jij of je kind dat wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de geboortegegevens van je kind?
Nog een assortiment: In ons assortiment vind je ook andere mooie en nuttige accessoires op het gebied van Home & Living. Kijk is de moeite waard!
Technische gegevens: Materiaal: beukenhout
Afmetingen: 40 x 7,2 x 9 cm
Gewicht: 745 g
Inhoud levering: 1 houten spoorbaan voor kinderen (bestaat uit in totaal 20 delen).
Mooi decoratief element: het vrolijke stapeltouw van hout is niet alleen geschikt als schattige decoratie in je woning, maar ook als speelgoed. Je baby kan met de houten bouwstenen spelen en traint tegelijkertijd zijn motoriek.
Uniek design: de grijs-witte houten bouwstenen hebben een uniek design en zijn geschikt voor meisjes en jongens. Het babyspeelgoed past in elk interieur en is een mooi cadeau voor een verjaardag of geboorte.
Details: je krijgt een speelgoedtrein van beukenhout met de afmetingen 40 x 7,2 x 9 cm en een gewicht van 745 g. De trein bestaat in totaal uit 20 delen.
Personaliseerbaar: de bouwstenen van de trein kunnen naar wens worden geplaatst en gecombineerd. Zo kun je bijvoorbeeld voor elke gelegenheid de juiste datum weergeven.
Opmerking: het kinderspeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Kinderen mogen er alleen onder direct toezicht van een volwassene mee spelen.