Ellanora® 2-in-1 6 Zijdig Baby Box Blauw Met Bal Frame – Kinderen – Peuter – Speel Box – Spelen – Play – speelgoed opberging – ballenbak

69,99

Buy Now

SKU: 7042202124176991

Description

Deze 6-zijdige stoffen box is dé ideale en veilige plek voor je peuter of baby. Het is eenvoudig te monteren en gaat langdurig mee. Bevat roestvijstalen buizen en ABS Plastic connectoren waardoor je binnen no-time een geweldige en veilige omgeving creëert voor je kinderen. De speel box is gemakkelijk overal in huis te plaatsen en geschikt voor binnen- en of buiten gebruik, zoals in de woonkamer of tuin. De box is multifunctioneel gebouwd, het bevat een basketbal net en een speelruimte voor kinderen.
De speel box wordt geleverd met ventilerende gaaswanden en een deur met ritssluiting, waardoor gemakkelijke toegang vanaf de buitenkant wordt verleend. Het is mogelijk om uw kind alleen in de box te laten spelen of samen met een vriendje of vriendinnetje. De speel box is een geweldige manier om uw kind bewegingsvrijheid te geven waardoor u niet elke keer om hoeft te kijken, zorg er wel voor dat de box zich op een veilige plek bevindt.
Plus- en minpunten:
+ Goed verpakte doos voor de beste kwaliteit
+ Eenvoudig te monteren
+ Volledig veilig voor uw kind
+ Ontworpen voor kinderen tot 36 maanden oud
+ Eenvoudig schoon te vegen of in de was
+ U kunt ongestoord uw werk thuis doen
– Het kan zijn dat de afbeelding niet de werkelijke kleur van het item weergeeft door verschillende monitoren.
– De werkelijke maten staan in de aanbieding, de afbeelding kan een geschetst beeld geven van het product om details weer te geven.
Specificaties:
Kleur: Blauw
ABS Plastic connectoren
Roestvrijstalen buizen
Polyester doek: makkelijk zelf schoon te maken of in de was
Makkelijk en snel te monteren
Inclusief basket
128*128*66cm
Gewicht 3,4 kg
Kwaliteitsgarantie:
Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Als u om welke reden dan ook ontevreden bent, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden garantie of vervanging van het product. 100% tevredenheid garantie voor risicoloos online winkelen!