Joovy Twin Roo + Kinderwagen + Maxi Cosi Adapter

199,95

Buy Now

SKU: 7042200978953780

Description

Het leven met twee baby’s kan soms overweldigend lijken, en we willen helpen om het een beetje makkelijker te maken. De twinroo+ is een framewagen voor twee autostoelen die net iets anders werkt dan andere tweeframe kinderwagens. Onze klanten zijn zeer tevreden en velen zeggen dat het een must is voor ouders die een tweeling verwachten.
Wat maakt het zo anders? met de twinroo+ baby’s kunnen ze in dezelfde of tegenovergestelde richting in hun kinderzitje zitten, zodat ze beide baby’s de ultieme aandacht kunnen geven zonder dat de handgreep van de kinderwagen of het tweede autostoeltje je in de weg staan. De adapters voor autostoeltjes kunnen met één klik worden geïnstalleerd en hebben een “klik-in”-functie met hun autostoeltjes.
De twinroo+ biedt een stabiele en robuuste manier om met beide baby’s te lopen. Om dit mogelijk te maken en om uw baby’s een zo veilig mogelijke rit te geven, hebben wij de twinroo+ versterkt om uw baby’s met voldoende steun te kunnen dragen. Het grote moederbord kan maximaal vier drankjes en flessen dragen en biedt voldoende ruimte voor sleutels of mobiele telefoon. Het dienblad is zo geplaatst dat het zich op loopafstand bevindt en nog gemakkelijker te gebruiken is als u gaat zitten. De opbergdoos is groot genoeg voor een grote luiertas, dekens, speelgoed en meer. U hoeft de adapters niet te verwijderen bij het inklappen van de twinroo+. Hij vouwt gemakkelijk in en past in de meeste auto’s. Wij raden u echter aan om uw koffer te meten om te zien of hij past voordat u hem koopt.
De Twinroo+ wordt geleverd met de Maxi Cosi autostoeladapter en werkt alleen met dit autostoeltje.
Dubbele autostoel met unieke zijbeugels voor gemakkelijke toegang tot beide baby’s.
De Twinroo+ wordt geleverd met de Maxi Cosi autostoeladapter en werkt alleen met dit autostoeltje.
STARK en STABIL, gemakkelijk te hanteren en super wendbaar.
Kan met één hand worden ingeklapt, voorwielophanging, zwenkvergrendeling, achterwielremmen
VIEL STAURAUM, grote zittingmand met tas en 4 bekerhouders voor flessen of dranken
Technische gegevens
Open afmetingen: 105,41 L x 66,04 B x 66,04 B x 106,68 H
Gevouwen afmetingen: 47,75 L x 66,04 B x 66,04 B x 26,03 H
Gewicht van de kinderwagen: 11,06 pond
Max. Gewicht: 31,75 kg (15,87 kg per kind).