Hauck Runner Kinderwagen – Grey/Silver

159,44

Buy Now

SKU: 7042201795656288

Description

Een driewielige kinderwagen die zich gemakkelijk aanpast aan sportieve ouders. Met zijn grote, luchtbanden ziet de Hauck Runner eruit, zelfs buiten de gebaande paden. Tegelijkertijd heeft het verrassend compacte opgevouwen afmetingen die het geschikt maken voor dagelijks gebruik.
Actief blijven is gegarandeerd met de Runner, omdat deze dynamische buggy niet kan wachten om te gaan verkennen. De Runner is robuust, onderhoudsarm en gemaakt voor alle weersomstandigheden. De voetsteun is ontworpen voor kinderen die graag in plassen spatten, omdat het schoenen niet de kans geeft in contact te komen met de stoffen. De Runner biedt sportieve ouders altijd alles wat ze nodig hebben voor flexibiliteit, bijvoorbeeld, het voorwiel draait 360 °, maar kan ook worden vergrendeld indien nodig.
Omhoog of omlaag of een van de vele opties daartussenin? Als mama en papa verschillende hoogtes hebben, kunnen ze de handgreep individueel met meer dan 30 cm aanpassen aan hun lengte. Dit maakt de Runner een stuk aangenamer en comfortabeler in gebruik. We hebben ook aan de passagier gedacht, omdat mysterietours hard werken zijn. De rugleuning van de comfortabele stoel is eenvoudig in een liggende positie te verstellen. Om te voorkomen dat uw kind wordt verblind door de zon, trekt u de kap eenvoudig naar voren. Dit opent netten voor optimale luchtcirculatie.
De gevoerde 5-puntsgordel en de voorste stang beschermen uw kind op alle reizen. De parkeerrem voorkomt op betrouwbare wijze dat de Runner beweegt, terwijl u een pauze neemt.
De grote mand biedt plaats voor alle babybenodigdheden of om dingen mee te nemen die je tijdens je reis hebt verzameld.
NIEUW! Je kunt de Runner nu nog langer gebruiken, omdat de buggy tot 25kg kan dragen. Dit betekent dat we vrijwillig voldoen aan vereisten die verder gaan dan wettelijke normen.