Kinderwagen paraplu

69,99

Buy Now

SKU: 7042200904293368

Description

【Hoogwaardig materiaal】 De parasol van RIOGOO voor kinderwagens bestaat uit UV-beschermingsmateriaal en de polyester twill is zeer duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Dit materiaal biedt optimale bescherming op zonnige dagen.
【Uv-bescherming 50+】 De nieuw ontwikkelde kinderwagen-parasol van RIOGOO beschermt je baby tegen UV-stralen en warm weer. Het UV 50+ beschermingsweefsel biedt je baby overal de beste bescherming.
【Flexibele instelling】 Het flexibele deel boven maakt het mogelijk om de schacht voor een eenvoudige hoekinstelling te buigen. En je baby heeft een comfortabele looptijd op de kinderwagen.
【 Alle kinderwagens monteren 】 Door de verstelbare klem aan de onderkant is de paraplu geschikt voor elke kinderwagen, kinderwagen, kinderwagen of buggy. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken dat het niet kan worden gebruikt als je het ontvangt.
【 360 ° – volledige bescherming 】 Met de flexibele veerschachten en bevestigingsscharnieren kun je de positie van de babyparaplu eenvoudig instellen, wat ook een 360 ° volledige bescherming voor je baby garandeert. Geen schade door de zon in de zomer.