Winkel- en Luiertas met Geïntegreerde Klittenband Tassenhaak – Wasmachinebestendig op 30°C – Multifunctioneel: Te gebruiken als Shopping Bag / Bootschappentas / Winkeltas / Schoudertas of Luiertas – Gemakkelijk op te bergen – Voor Kinderwagen

12,95

Buy Now

SKU: 7042202009466098

Description

Deze Multifunctionele tas past bij iedere groeifase van je baby of kind en zelfs wanneer je kind niet meer in de kinderwagen zit, je kunt hem namelijk ook prefect gebruiken als schoudertas voor jezelf!
Babyfase
In de babyfase zal de tas vooral dienen als luiertas. Het is ruim genoeg om alle benodigdheden in op te bergen, zoals luiers, billendoekjes, slabbertjes, verschoonmatje, extra kleertjes, etc. Er is dan zelfs nog ruimte om er wat eigen spulletjes of bootschappen in te doen als je dat wilt.
Peuterfase
De meeste kinderen leren in de peuterfase om naar het toillet te gaan en hebben dus geen luiers meer nodig. Snoetenpoetsers, drinkbeker en extra kleertjes kunnen dan wel handig zijn om mee te nemen. Meesal zitten peuters in een buggy en niet meer in een echte kinderwagen. Deze luier-/winkeltas van In The Pocket Baby kan op bijna alle kinderwagens en buggy’s bevestigd worden door de handige en flexibele klittenband bevestiging.
Kleuterfase
Kleuters mogen al naar school en zitten normaal gesproken niet meer in een buggy en dragen al helemaal geen luiers meer. Deze In The Pocket Tas is nu helemaal voor jouw. Gebruik hem bijvoorbeeld als bootschappentas en draag hem over je schouders. De tas kun je ook vastmaken aan het winkelwagentje als je dat handig vindt. Is de tas leeg? Dan kun je hem gemakkelijk opbergen in het geintegreerde bewaarhoesje.
Met In The Pocket Baby krijg je waar voor je geld!