Kinderbuggy|kinderwagen|lichtgewicht|opvouwbaar|multifunctioneel|zwarte kleur

139,00

Buy Now

SKU: 7042201378345842

Description

Deze kinderbuggy is uiterst wendbaar en compact en voldoet aan de eisen van moderne ouders die de wereld willen verkennen met hun kleintje. De buggy is de perfecte bondgenoot om met een jong kindje naar zee te trekken, op familiebezoek te gaan en naar de andere kant van de wereld te reizen. De buggy is een evolutieve vervoersoplossing. Je kan de buggy tot de leeftijd van 5 jaar gebruiken.
Deze buggy staat bekend voor zijn uiterst compacte opvouwsysteem. Dankzij de draagriem neem deze buggy overal mee. Door zijn compacte vorm kan hij ook als handbagage in het vliegtuig mee. Een ook op reis zal je comfortabel alle smalle steegjes en ruwere paadjes met de Yoyo kunnen verkennen.
De verstelbare zonnekap en de vijfpuntsgordel zullen je kindje steeds veilig en beschermd laten genieten tijdens jullie uitjes. Je zal de buggy slechts met één hand eenvoudig kunnen besturen. Deze lichtgewicht buggy zal de perfecte oplossing zijn, past in elke autokoffer en kan eenvoudig opgeborgen worden in elk ruimte na gebruik. De centrale rem laat jullie er veilig op uit trekken.
Kenmerken van de buggy:
Geschikt voor een gebruik vanaf 6 maanden.
Zitje kan naar de straat gericht zijn of andersom
Vijfpunts veiligheidsgordel
Zonnekap
Uniek en compact
Lichtgewicht buggy
Uniek en modern design
Opbergvakje
comfortabel zitje
Zeer wendbaar
Comfortabele duwstang voor ouders
4 kwaliteitsvolle wielen
Zeer duurzaam frame
Centraal remsysteem voorzien op de achterwielen.
Afmetingen open: 91x 44 x 66 cm
Afmetingen opgevouwen: 59 x 21 x 45cm
Gewicht: 5,9 kg